Ledige plasser i Botnestua Naturbarnehage

Postet av Botne SK - Barnehage den 24. Jan 2018

Botnestua naturbarnehage har ledig kapasitet for barn mellom 3 og 5 år. 

Plasser er ledig fra februar 2018. 

Informasjon om barnehagen:

Botnestua naturbarnehage ligger idyllisk plassert på Holmestrands tak. Vi eies og driftes av skiklubben og holder til i Botne skiklubb sine lokaler hvor vi har direkte tilgang til naturen som ligger rett utenfor døra. Her kan vi skimte Hvittingen i det fjerne og skue utover Oslofjorden på klare solskinnsdager. Vi har skogens dyr rett utenfor døra, grønnsakshage og koselige innelokaler. Vi har også en stor gapahuk hvor vi brenner bål, lager mat, synger, ler og forteller historier. Vinterstid har vi direkte tilgang til skileiken, egen snøkanon og nypreparerte skiløyper

I Botnestua finner du ingen gjerder. Her er det tid og rom til å kose seg i, undres over og utforske naturen rundt oss. Komme tett på dyrene og insektene som lever der og leke i skiløypene når snøen daler ned.

Vårt ønske er å bidra til at barna blir trygge, sterke, selvsikre og undrende til livets mangfoldige prosesser og sammenhenger. Barna tar del i matlagingen, grønnsakshagen og andre daglige gjøremål i barnehagen. Gjennom turer, klatring, aking og skiturer får barna et allsidig bevegelses grunnlag. 

Barnehagen er åpen fra 07.15 til 16.45 - fem dager i uka.


Se bilder fra barnehagen og hva de gjør på denne facebooksiden.


Er du interessert kan barnehagen kontaktes på telefonnummer 33056345
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline